Будимпешта од 85 евра

Посетете го најстариот Божиќен базар на плоштадот Vörösmarty во Будимпешта и одберете новогодишен подарок за најблиските, или уживајте во звуците на Miklos Teleki на концертот на 29 декември во базиликата St. Stephen. Кратко и поволно доживување наречено Будимпешта во декември. Директни летови од Скопје два пати неделно.