ВИЕНА од ЕУР 180 за повратно патување

Цената ги вклучува сите аеродромски такси, такса за издавање на билет, кабински багаж 8 кг. За подетални информации врзано за датумите и расположивост на седишта Ве молиме да ја контактирате нашата канцеларија во скопје (02) 3117009, (02) 3118009, (02) 3229975 и канцеларијата на Аеродром Скопје (02) 2550133