Дубаи од 333 евра

Време е за шопинг. Во климатски најповолното време за посета на Дубаи, сега во јануари, во тек е големиот фестивал на купувањето во Дубаи. Трае до 01.февруари и нуди мега распродажби, забава и многу награди за посетителите. Поволно со 40 килограми дозволен багаж за опуштено купување.