Есенско сонце – Канкун од ЕУР 860

Одмор на плажа во земјата на Маите. Некогаш мало селце, денеска Канкун е вистински магнет за туристите. Неговата популарност се должи на идеалната локација во североисточниот дел на Мексико на полуостровот Yucatán. Километите недопрени песочни плажи во регионот на Riviera Maya, преку гламурозната Playa del Carmen се гаранција за перфектна релаксација. Со директен лет од Цирих со Edelweiss достапен и со конкција од Скопје. Проверете на нашите телефони кои се последните понуди за Канкун.