Студенски тарифи поволно со LOT Polish Airlines

За сите студенти кои се подготвуваат за програмата Work & Travel препорачуваме патување со LOT Polish Airlines почнувајќи од 542 евра за Chicago и New York. Дозволени две парчиња багаж од 23кг и бесплатна промена на повратното патување во рок од 6 месеци.