ТОКИО од ЕУР 613 за повратно патување

Цената ги вклучува сите аеродромски такси, такса за издавање на билет , чекиран багаж 25 кг. и кабински багаж 8 кг.

Купување на билетот е ограничено до 10.12.2019 за полетувања од Скопје.

Мини услови за патување: 4 дена престој , максимум престој до 4 месеца, промена на датум е дозволена во рамките на престојот со доплата , без право на рефундација.

За подетални информации врзано за датумите и расположивост на седишта Ве молиме да ја контактирате нашата канцеларија во скопје (02) 3117009, (02) 3118009, (02) 3229975 и канцеларијата на Аеродром Скопје (02) 2550133.