ЊУЈОРК од ЕУР 435 за повратно патување

Цената ги вклучува сите аеродромски такси, такса за издавање на билет  и кабински багаж 8 кг.

Мини услови за патување: 6 дена престој или минимум викенд, максимум престој до 3 месеца, промена на датум е дозволена во рамките на престојот со доплата , без право на рефундација.

За подетални информации врзано за датумите и расположивост на седишта Ве молиме да ја контактирате нашата канцеларија во скопје (02) 3117009, (02) 3118009, (02) 3229975 и канцеларијата на Аеродром Скопје (02) 2550133.