8-ми март во Дубаи за 555 евра

За оние коишто сакаат 8-ми март да трае 4 дена, препорачуваме пакет аранжман од 05 – 09.март во Дубаи. Во цената се вклучени: авионски превоз, трансфери до/од хотел до аеродром и четири ноќевања со појадок во хотел со 3 *. Повеќе факултативни излети, уживање и забава за еден поинаков 8-ми март.