Aviation News & Airline Promotions

March 24, 2015

SWISS za Geneva

So letniot red na letanje SWISS voveduva nov let od Makedonija za Svajcarija. Pokraj Zurich i Geneva sega e dostapna so direkten let od Skopje: • […]
April 7, 2015

Со АДРИА за Венеција, Порторож, Трст, Марибор и Загреб

Adria airways овозможува за своите патници директни трансфери од аеродромот Љубљана до атрактивните туристички места Венеција, Порторож и Трст, како и до соседните аеродроми Марибор и […]
April 17, 2015

НОВО!!! IATA R1 и Amadeus GDS курс во ААМ / Адриа Скопје

Вложувањето во знаење секогаш вреди. ААМ во соработка со Adria Airways организира курс според потребите и новите трендови во авијацијата. Две светски признати дипломи во еден курс […]
May 23, 2015

ADRIA AIRWAYS – два пати неделно од Скопје за Берлин

Берлин може да понуди за секого по нешто. Со својата архитектура стара и нова ги освојува постетителите. Динамична метропола во која можностите се бескрајни. На Вас […]