Work & Travel специјални цени за студенти

Проверениот модел Work & Travel е во полн ек. Посебни студенски цени, само за програмата Work & Travel. Спремете ги вашите испити и обезбедете билет навремено, бидејќи секоја година се зголемува бројот на оние сакаат да работат и патуваат во САД. Бесплатна промена датумот на враќањето, бесплатна промена на дестинацијата од која се враќате, и посебни поволности за дозволениот багаж.