8-ми март – цвеќе и патување

Доколку во месецот на цвеќето и пролетта не сте во Дубаи, сеуште има убави понуди да го запишете Вашето име на патничката листа на летовите за вечните туристички атракции Берлин, Истанбул, Амстердам, Париз или Барцелона. Уживајте празнично во духот на метрополите. Информирајте се за најновите цени на авио билети.