Swiss промоција во првиот викенд на февруари

Швајцарскиот нациоанлен превозник објави распродажба на авиобилети викендов. Иако објавува дека важи само за летовите од Цирих кон Европа и светот, проверете кај нашите агенти како да ја искористите понудата. Swiss лета на повеќе од 100 дестинации ширум светот со својата флота од 89 воздухоплови.