Istanbul приказна која постојано се раскажува со нови епизоди

Истанбул е топ туристичка дестинација на овие простори повеќе од две децении. И кога ќе помислите дека се знаете и нема што повеќе да видите, како нова телевизиска серија, така и Инстанбул ќе се појави со нови ликови и нова соджина. Проверете и самите, со едночасовен лет од Скопје.